ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вісім районок Львівщини надрукували однакове інтерв’ю з головою ОДА

02.09.2020, 12:46
Фото – ОПОРА
Фото – ОПОРА

В один тиждень серпня вісім районних видань Львівщини надрукували однакове інтерв’ю з очільником Львівської обласної державної адміністрації Максимом Козицьким. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на аналіз періодичних видань громадянської мережі “Опора”.

Згідно з аналізом, упродовж серпня більшість матеріалів про політичні партії, потенційних кандидатів і посадовців у районних друкованих виданнях Львівщини або не марковані відповідним чином, або розміщуються у двозначних рубриках “Політика”, “Політикум”, “Реалії сьогодення”, “Суспільство”. 

Найчастіше місцеві ЗМІ згадували про очільника Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького (17 разів). В один тиждень вісім видань надрукували однакове інтерв’ю з Козицьким, передрукувавши цю публікацію з газети “Високий замок”.

Інтерв’ю з Максимом Козицьким “Я не люблю незавершених справ, недочитаних книг та невиконаних зобов’язань!” опубліковано в таких виданнях: “Голос з-над Бугу”, “Нова доба”, “Голос Прикарпаття”, “Народне слово”, “Вісник Розділля”, “Бойківщина”, “Голос відродження”, “Народна справа”.

У публікації журналіст цікавиться, чому Козицький проміняв роботу в успішному бізнесі зеленої енергетики на посаду держслужбовця, які пріоритети ставить перед собою. Також керівник обласної державної адміністрації розповідає про свої досягнення на посаді за пів року. Матеріал опубліковано в рубриках “Реалії сьогодення”, “Політика”, “Політикум”, “Головна тема”.

Крім того, низка видань надрукувала привітання Максима Козицького з Днем Незалежності (“Яворівщина”, “Голос з-над Бугу”, “Новини Прибужжя”, “Бойківщина”, “Голос Відродження”).

Загалом у серпні в періодичних виданнях є 17 згадок про очільника Львівської обласної державної адміністрації. Наприклад, про візит очільника області до Миколаївської школи №1 опублікувала газета “Громада”, про інспекцію дороги на Перемишлянщині – “Нова доба”, візит на підприємство ДМЗ “Карпати” – “Вісник Розділля”, на забійний цех на Перемишлянщині – “Нова доба”.

Серед політичних партій найчастіше в медіа були матеріали про “Голос” (12 разів), ВО “Батьківщина” та “Європейську солідарність” (по 10 разів).

Нагадаємо, Верховна Рада 15 липня ухвалила постанову № 3809 про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!