ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вінницька ОВА повідомила, що шахраї розсилають фейкові листи зі збором грошей для ЗСУ

Вінницька обласна військова адміністрація попередила, що шахраї розсилають фальсифіковані листи нібито від начальника ОВА про збір коштів на допомогу Збройним силам України. Про це повідомила пресслужба Вінницької ОВА.

Такі листи-підробки підписані нібито першою заступницею начальника ОВА Наталею Заболотною, де вона зазначена як “начальник” Вінницької ОВА. Нагадаємо, що Заболотна з червня 2024 року виконує обов'язки начальника ОВА.

Наталя Заболотна заявила, що жодні листи про перерахунок коштів за її підписом не надсилались. Вона звернулася до правоохоронців із заявою, де просить встановити та притягнути до відповідальності причетних осіб. 

Фейкові листи, які розсилали шахраї. Фото – Вінницька ОВА

“Граючи на патріотичних почуттях представників бізнесу, зловмисники намагаються збагатитись, посилаючись для переконливості на пункти  законів та стверджуючи, що ці дії узгоджені з Президентом України та Верховною Радою України. Наполегливо прошу не відправляти жодних коштів зловмисникам та перевіряти достовірність інформації!” – сказала вона.

Як повідомляв ІМІ, раніше в соцмережах поширили фейковий аудіозапис нібито розмови Наталі Заболотної. На аудіозаписі нібито Заболотна веде розмову з підлеглими, де в негативному тоні говорить про внутрішньо переміщених осіб та щодо працевлаштування ветеранів війни. Тоді посадовиця теж звернулася до правоохоронців.

Liked the article?
Help us be even more cool!