ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Військові адміністрації зроблять висновки – Ігнат про трансляції вуличних камер

16.05.2023, 18:00
Фото – pixabay.com
Фото – pixabay.com

Військові адміністрації зроблять певні висновки щодо роботи камер спостереження під час воєнного стану, щоб не давати ворогу використовувати інформацію з них для коригування обстрілів. Про це речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат сказав під час брифінгу.

"Я думаю, що буде зроблено певні корективи з військовими адміністраціями. Коли є робота протиповітряної оборони, коли є загроза того, що буде витік інформації, – я думаю, що органи військових адміністрацій підкоригують це питання, щоб синхронізовано якось не давати ворогу можливості в режимі онлайн спостерігати за роботою наших систем ППО", – підкреслив речник.

Він наголосив, що окупанти не мають спостерігати за роботою української протиповітряної оборони через онлайн-трансляцію вуличних камер.

"Про те, що дійсно з’являється багато відео. Навіть сьогодні порушено дуже надзвичайно важливу тему – навіть не те, що люди викладали, а те, що в нас працюють камери. Такі камери працюють завжди у всьому світі, які в режимі онлайн роблять трансляції на Youtube-канали", – сказав Ігнат.

Ігнат додав, щодо онлайн-камери є не лише в державних інституціях, а й на заправках та на інших будівлях і закладах. 

Як повідомляв ІМІ, українська протиповітряна оборона має засоби, щоб убезпечитися від фіксації ворогом їхньої роботи. Зокрема, після бойової роботи військові змінюють місця пусків, дислокації окремих підрозділів. 

Liked the article?
Help us be even more cool!