ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Від ускладнень коронавірусу померла головна редакторка газети "Бойківська думка"

06.08.2020, 10:19
Фото - фейсбук Іванни Русин
Фото - фейсбук Іванни Русин

Головна редакторка районної газети “Бойківська думка” (Сколівський район, Львівська область) Іванна Русин померла від ускладнень коронавірусу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Львівської облради Олександр Ганущин, повідомляє “Детектор медіа”.

“Іванна Русин була чудовим фахівцем своєї справи. Завжди радо допомагала колегам, охоче ділилась контактами та цікавою інформацією про Сколівщину. Добре розуміла усі процеси з роздержавленням медіа, ділилась з іншими редакторами готовими формулами й практичними порадами. Дуже любила свій край, розповідала про нього з захопленням, про що б не йшлось. Знала тонкощі, традиції й особливості різних сіл району. Нещодавно на базі газети відкрили ще й радіо, чим Іванна Мар’янівна дуже тішилась, мала ще багато планів на життя, зокрема й у сфері медіа”, – згадує у коментарі виданню LMN про колегу редакторка Старосамбірської районної газети Марія Кузьмин.

Іванна Русин вивчала журналістику у Львівському національному університеті ім. Франка, була відома своєю принциповістю у відстоюванні інтересів мешканців Бойківського краю.

Також вона започаткувала FM-радіостанцію “Сколівські Бескиди”.

Liked the article?
Help us be even more cool!