ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Військові затримали оператора безпілотника біля військової частини в Бахмуті

08.11.2018, 13:25
Фото - voxukraine.org

Увечері 7 листопада поблизу однієї з військових частин у місті Бахмут Донецької області військові помітили проліт безпілотного літального апарату. Затриману особу передали СБУ. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

“Мобільна група військової частини негайно вибула у ймовірний район запуску БПЛА. В ході пошукових заходів вдалося затримати особу на автомобілі, яка керувала безпілотником. У автомобілі виявлено два дрони та ноутбук, пристрої керування БПЛА”, - йдеться в повідомленні.

Підозрюваного, автомобіль та технічні засоби передано співробітникам Служби безпеки України зі складу Операції об’єднаних сил.

У Міноборони наголошують, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них “будуть збиватися без попереджень, а причетні до таких інцидентів особи затримуватимуться та притягатимуться до відповідальності згідно з законодавством України”.

Як повідомляв ІМІ, 26 вересня 2018 року біля військової частини в районі села Павлівка на Вінниччині військові виявили представників одного з загальнонаціональних телеканалів, які запускали безпілотний літальний апарат (БПЛА). З ними було проведено роз’яснювальну роботу і попереджено про заборону запуску БПЛА та ведення фото-  і відеозйомки військових об’єктів.

Liked the article?
Help us be even more cool!