ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Верховний Суд отримав ще один позов про оскарження указу про санкції щодо "каналів Медведчука"

09.02.2021, 11:00
Фото – uacrisis.org
Фото – uacrisis.org

До Верховного Суду України надійшов ще один позов від фізичної особи до Президента України Володимира Зеленського з вимогою визнати незаконним указ, що вводить у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про санкції щодо телеканалів “112 Україна”, NewsOne і ZIK.

Про це Інтерфаксу-Україна повідомили у Верховному Суді.

“Надійшов ще один позов від фізособи з оскарженням указу про санкції”, – повідомили в суді.

Водночас у суді наголосили, що позов щойно надійшов, щодо нього не відкрито провадження і не призначено дату розгляду, як і щодо тих, що надійшли раніше.

Як стало відомо інформагентству, цей позов подав харківський юрист – член Чугуївської правозахисної групи Роман Лихачов.

Раніше до Верховного Суду надійшли два позови від фізосіб з вимогами визнати незаконним указ президента.

Як повідомляв ІМІ, 2 лютого Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яке передбачає запровадження на п'ять років санкцій проти народного депутата Тараса Козака та юридичних осіб, що володіють ліцензіями телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

4 лютого до Верховного Суду подали заяву про оскарження указу Президента України про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та телеканалів “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Liked the article?
Help us be even more cool!