ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведуча Яніна Соколова вважає, що телеканал Ахметова призупинив її передачу після випуску про Єрмака. Канал спростовує

06.04.2020, 13:16
Фото - Ліга
Фото - Ліга

Ведуча Яніна Соколова повідомила, що телеканал "Україна 24" тимчасово припинив вихід її передачі "Як вам не соромно" після ввімкнення в ефір депутата Гео Лероса щодо "плівок Єрмака". У пресслужбі "Медіа Групи Україна" виданню сказали, що зі змістом програми рішення не пов'язане, повідомляє "Детектор медіа".

"Так швидко мене ще не зупиняли. Вчора вийшов третій випуск програми "Як вам не соромно". У ньому ми говорили про некомфортне. Розслідування про Укрспирт. Скорочення бюджету на культуру, освіту, молодь, спорт і соцвиплати. Неспроможність влади впоратися з коронавірусом. І наприкінці увімкнувся Гео Лерос і розповів про Єрмака, його методи помсти і Денискині плівки", – зазначила Яніна Соколова у фейсбуці.

Вона розповіла, що наступного дня після ефіру канал повідомив про замороження проєкту до осені нібито через карантин.

Нардеп Гео Лерос, який оприлюднив компрометувальні відеозаписи із братом керівника Офісу Президента України Денисом Єрмаком зазначив: "Такого абсурду я ще не бачив. Тепер мені зрозуміло, чому всі великі телеканали мовчать про плівки Єрмака. Варто було мені на 10 хвилин вийти в ефір, як демократія закінчилася".

Телеведучу також здивувало, що програму Савіка Шустера та інші проєкти на каналі не призупинили.

"Я не знаю, чи вийдемо ми на каналі восени. Ми мали відкриті і довірливі стосунки, скріплені редакційною угодою про невтручання", – написала Яніна Соколова.

Вона додала, що разом із командою власними силами створить наступний випуск проєкту та випустить його на ютубі.

У пресслужбі "Медіа Групи Україна" виданню сказали, що зі змістом програми рішення не пов'язане. А причини тимчасового припинення виробництва проєкту на каналі "Україна 24" пояснили раніше в пресрелізі: "У режимі карантину формат програми не може бути реалізованим у повному обсязі: зокрема, неможливо запросити аудиторію, а ті, від кого Яніна домагається правди, не приходять до неї в студію, посилаючись на необхідність самоізоляції". 

Заразом в ефірі каналу продовжить виходити інша програма Яніни Соколової – "Вечір з Яніною Соколовою", повідомили в пресслужбі.

Водночас джерело "Детектора медіа" з "Медіа Групи Україна" повідомило, що рішення про зупинення "Як вам не соромно" ухвалено через те, що проєкт дорогий у виробництві, але має низькі показники телеперегляду – нижчі, ніж у повторів Савіка Шустера. 

Liked the article?
Help us be even more cool!