ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вебінар ІМІ “Рік стійкості. Як ми долаємо стрес війни”

15.02.2023, 15:59

22 лютого відбудеться вебінар “Рік стійкості. Як ми долаємо стрес війни”, який організовує Інститут масової інформації.

Після 24 лютого, коли почалося повномасштабне вторгнення, ми пережили дуже багато сильних стресів і тривожних ситуацій. Вони були пов’язані як з особистою безпекою, так і з втратами рідних і близьких на війні, втратою звичного способу життя, зростанням повсякденного дискомфорту через обстріли, відключення електрики і зв'язку тощо. Здається, наче ми вже більш менш пристосувалися жити в таких умовах та приблизно уявляємо, що потенційно на нас може чекати далі. Водночас, за даними опитувань ІМІ, 90% журналістів переживають симптоми сильного стресу, тривожності, що чергується з періодами синтетичної нездатності працювати. Лише близько 2% журналістів звернулися по допомогу до психотерапевтів чи психіатрів. 

Під час заходу говоритимемо як впоратися зі стресом, яким ефективним практикам ми вже навчилися, як подолати психологічні “ями” і лишатися стійкими на довший період часу. 

Експертки: 

  • Ірина Ейгельсон, кандидатка психологічних наук, дослідниця, тренерка, фасилітаторка діалогів, учасниця Глобального партнерства з запобігання збройним конфліктам (GPPAC).  
  • Оксана Романюк, виконавча директорка Інституту масової інформації, членкиня Наглядової ради Суспільного та Комісії з журналістської етики

Початок заходу о 16:00. Орієнтовна тривалість - 1,5 години.

Для реєстрації потрібно заповнити анкету.

Liked the article?
Help us be even more cool!