ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Японії університети розроблятимуть власні рекомендації для штучного інтелекту

Фото – Мінцифри
Фото – Мінцифри

Міністерство освіти Японії звернулося до університетів та технічних коледжів по всій країні з проханням розробити власні правила або рекомендації щодо використання генеративного штучного інтелекту (ШІ).

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NHK.

Як пише видання, цей крок є наступним після внутрішніх рекомендацій міністерства щодо використання генеративного штучного інтелекту для початкових, а також середніх шкіл на тлі стрімкого поширення цих технологій.

У своєму зверненні до навчальних закладів міністерство зазначило, що було б краще для кожного університету та коледжу ухвалити власне рішення про те, як слід використовувати технології на основі штучного інтелекту з урахуванням запропонованих ними курсів та програм, а також внести зміни до інструкцій для таких систем.

Як повідомляв ІМІ, у школах Японії дозволять обмежене використання генеративного штучного інтелекту. Міністерство освіти Японії розробило тимчасові рекомендації для обмеженого використання генеративного штучного інтелекту (ШІ), такого як ChatGPT, у школах країни вже з наступного навчального року.

Liked the article?
Help us be even more cool!