ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді невідомі побили радіоведучого

17.01.2018, 15:46
Фото - Facebook Наталія Андросова

В Ужгороді (Закарпатська область) 16 січня четверо чоловіків напали та побили двох осіб. Один із потерпілих - журналіст, радіоведучий. Про це повідомляє “Закарпаття Онлайн” з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Інцидент стався близько 22 години на вул. Жупанатській.

Про подію в поліцію повідомила дівчина, яка розповіла про напад на неї та її друга. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

За цим фактом слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили провадження за ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Поліція Ужгорода звернулась до громадян, які володіють будь-якою інформацією про цю подію, із проханням надати її правоохоронцям.

Побитим виявився ведучий місцевого радіо “Тиса FM”, журналіст Максим Барна, повідомляє “Закарпаття Онлайн”. Інформацію про це повідомила у Facebook дружина журналіста Наталія Андросова, яка в момент побиття перебувала поруч з ним.

За її словами, акція була спланованою, оскільки перед нападом за ними стежили. Вона зазначила, що нападники орієнтовним віком від 17 до 26 років у темному одязі і в балаклавах мали при собі газовий балон, який спробували застосувати до журналіста.

“Все сталося впродовж 10-15 секунд, Макса завалили на землю і били ногами, перед цим намагалися застосувати до нього балон. Коли тікали, кричали “Анти Антифа”, мене обізвали повією, відбігли метрів 150 і чекали на розі”, – написала дружина побитого журналіста.

Коли нападники побачили, що жінка викликає поліцію, то спробували втекти, однак поліція, яка прибула на місце, виявила підозрюваних.

У свою чергу, постраждалий висловив припущення, що напад стався через конфлікт в одній із груп у соцмережах. “У мене є підозра, що вся ця буча виникла через смішні рамси в одній із ужгородських груп на Фейсбуку. Я не можу стверджувати, але здогадуюся, хто особисто до цього приклався”, - процитувала його дружина, наголосивши, що “підставляти молодняк під кримінал за напад на журналіста дуже некрасиво”.

Liked the article?
Help us be even more cool!