ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді судитимуть чоловіка, що побив місцевого журналіста

14.11.2019, 11:00
Фото – скриншот з відео Віталія Глаголи
Фото – скриншот з відео Віталія Глаголи

Ужгородська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підозрюваного в побитті у 2018 році місцевого журналіста Віталія Глаголи. Про це повідомляється на сайті прокуратури Закарпатської області.

Підозрюваному інкримінують спричинення умисного легкого тілесного ушкодження та заподіяння журналісту легких тілесних ушкоджень у зв’язку з веденням законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 125 КК України та ч. 2 ст. 345-1 КК України).

“Згідно матеріалів досудового розслідування, підозрюваний умисно наніс декілька ударів потерпілому. Коли ж медійник повідомив, що працює журналістом центрального телеканалу і здійснює зйомку для подальшого висвітлення у ЗМІ, підозрюваний знову умисно вдарив його по обличчю”, – йдеться в повідомленні.   

Відповідно до висновку експерта, отримані тілесні ушкодження класифіковано як легкого ступеня тяжкості.

Як повідомляв ІМІ, 23 жовтня 2019 року слідчі Ужгородського міськвідділу поліції повідомили про підозру чоловікові, який побив у травні 2018 року місцевого журналіста Віталія Глаголу. 

Підозру вручено за двома статтями Кримінального кодексу – в спричиненні умисного легкого тілесного ушкодження та умисному заподіянні легких тілесних ушкоджень у зв’язку з веденням журналістом законної професійної діяльності (ч. 1 ст. 125 КК України та ч. 2 ст. 345-1 КК України).

16 травня 2018 року в Ужгороді власник кінотеатру “5 елемент” побив власного кореспондента телеканалу СТБ Віталія Глаголу, який знімав конфлікт між відвідувачкою та адміністрацією закладу.

Нападник кілька разів завдав ударів у голову та груди, зокрема в присутності поліцейських. Лікарі діагностували журналісту легкі тілесні ушкодження.

Liked the article?
Help us be even more cool!