ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді перед виставою мобілізували весь технічний персонал гурту “МУР”

В Ужгороді працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки мобілізували перед виставою 18 вересня весь технічний склад художнього проєкту “МУР”. Про це учасники проєкту “МУР” повідомили в Instagram-акаунті.

Представники проєкту заявили, що всупереч обставинам вистава відбулась і додали, що частина їхніх колег вже склали присягу.

У коментарі “Суспільне Ужгород” глядачі підтвердили, що вистава відбулася із запізненням у майже дві години. У цей час актори замість технічних працівників збирали декорації.

Речник Закарпатського ОТЦК та СП Сергій Гудак сказав Суспільному, що інформація щодо місця і часу події, яка поширювалася від колективу, не відповідає дійсності. Частину команди мобілізували за день до концерту і в іншому населеному пункті.

“Під час з’ясовування обставин було виявлено, що права на відстрочку від призову за мобілізацією у громадян не було. Представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки діяли в межах своїх повноважень та чинного законодавства”, – сказав Сергій Гудак.

Що відомо про творче об'єднання “МУР”

МУР – це творче об'єднання, яке займається тим, що розповідає про українську літературу в такий спосіб, що поети й прозаїки минулого стають сучасними постатями. “Ти [Романтика]” – вистава проєкту, для створення якої використовувалися матеріали однойменного альбому МУР. Робота отримала великий культурний резонанс, про неї писали BBC, Forbes та Vogue.

Liked the article?
Help us be even more cool!