ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді між журналістом та приватною охороною трапився інцидент через ситуацію на дорозі

18.02.2021, 12:52
Фото – скріншот з відео на фейсбук-сторінці Романа Сенишина
Фото – скріншот з відео на фейсбук-сторінці Романа Сенишина

В Ужгороді між працівниками приватної охоронної фірми та журналістом газети “Новини Закарпаття” Романом Сенишиним 17 лютого виник конфлікт, пов’язаний з дорожньою ситуацією. 

Про це журналіст повідомив на своїй фейсбук-сторінці та підтвердив інформацію представнику ІМІ в області.

За словами журналіста, автівка охоронців заблокувала його машину серед дороги, після чого чоловіки підійшли до його машини. Охоронці звинуватили журналіста, в тому, що він своїм авто їх "підрізав". 

“Я зі здивуванням опускаю переднє скло дверей авто й питаю: “В чому справа?”, як раптом з матюками охоронець-бугай відкриває із силою дверці мого авто й з криком “Ти, с...а, мене підрізав!” завдає удару в обличчя. Далі ж обоє сідають у своє авто й швидко їдуть… – описав ситуацію Роман Сенишин та додав, що все видно на опублікованому ним відео з камер відеоспостереження.

Про інцидент журналіст повідомив поліцію та надав у міськвідділі пояснення щодо ситуації.

Як видно на одному з опублікованих відео, автівка журналіста створила аварійну ситуацію, втім, запевняє журналіст, він це побачив сам після перегляду відео. На момент інциденту, резюмував Сенишин, він не зрозумів, у чому причина конфлікту і чому охоронці перекрили дорогу та силоміць відкрили двері його машини.

Liked the article?
Help us be even more cool!