ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

До України не пустили ще одного журналіста російського каналу НТВ

17.12.2019, 10:10
Фото – УП
Фото – УП

Державна прикордонна служба України відмовила у в'їзді до України ще одному кореспондентові російського телеканалу НТВ Олексію Чеботарьову. Про це "Українській правді" повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

У ДПСУ кажуть, що Чеботарьов прилетів в аеропорт "Жуляни" рейсом з Мінська. Під час паспортного контролю він не зміг підтвердити мети своєї подорожі в Україну. Крім цього – телеканал НТВ є в санкційних списках Ради безпеки й оборони України.

"Коли в нього запитали мету поїздки, він повідомив, що є журналістом цього телеканалу і слідує в Україну, щоб висвітлювати події, які тут відбуваються. В той же час він не зміг представити жодних документів, які б визначали, що саме він планує висвітлювати. Найближчим часом він має відлетіти зворотнім рейсом”, – сказав Демченко.

Як повідомляв ІМІ, 13 грудня та 14 грудня Державна прикордонна служба не пустила до України двох російських журналістів телеканалу НТВ Сергія Савіна та Олександру Тонких. Савіну відмовили через незаконне відвідування тимчасово окупованої території в Донецькій області. Тонкіх відмовили в перетині кордону і заборонили в’їзд до України на три роки через незаконне відвідування окупованого Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!