ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні запрацював сайт з інформацією про санкції проти РФ

В Україні запустився сайт, присвячений санкціям, запровадженим проти РФ через її агресію проти України, повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

За його словами, на сайті представлено інформацію про різноманітні обмеження з боку міжнародної спільноти, а також їхній вплив на економіку та військовий потенціал РФ.

“Користувачі можуть знайти дані про санкції в різних секторах, включаючи фінансовий, енергетичний, військовий та технологічний, а також дізнатися про ініціативи України щодо посилення санкційного тиску на агресора”, – зазначив Єрмак.

Як повідомляв ІМІ, у січні 2024 року Президент України Володимир Зеленський своїм указом увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 29 січня про затвердження положення про державний реєстр санкцій.

Положення про держреєстр визначає порядок його ведення та доступу до нього. Реєстр – це інформаційно-комунікаційна система, що забезпечує збирання, накопичення, захист, облік, відображення, оброблення та надання інформації про всіх суб'єктів, щодо яких застосовано санкції. 

Він вестиметься українською та англійською мовами. Дані реєстру є відкритими й загальнодоступними, крім випадків, передбачених законом. Ведення реєстру забезпечує Апарат РНБО. 

Liked the article?
Help us be even more cool!