ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В СБУ прокоментували позов Моргенштерна

18.06.2021, 12:17
Фото – СБУ
Фото – СБУ

Служба безпеки України діє виключно в межах законодавства і готова захищати свою позицію в суді.

Про це заявив Радіо Свобода речник СБУ Артем Дехтяренко, коментуючи позов від російського репера Моргенштерна (Алішера Валєєва) щодо внесення його до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

“Служба безпеки України діє виключно в рамках законодавства, і в листі, надісланому на Міністерство культури та інформаційної політики України, міститься аргументована позиція, чому СБУ рекомендує включити дану особу до переліку. Ми стоїмо на сторожі національних інтересів України й готові захищати нашу позицію в суді”, – заявив Дехтяренко.

Як повідомляв ІМІ, 17 червня російський реп-виконавець Алішер Валєєв (Моргенштерн) подав до Окружного адміністративного суду міста Києва позов до Служби безпеки України щодо внесення його до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Він просить скасувати заборону на в’їзд та визнати дії СБУ протиправними.

28 квітня Міністерство культури та інформаційної політики за поданням СБУ внесло реп-виконавця та музиканта Валєєва Алішера (Моргенштерн) до переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці.

Раніше Моргенштерн заявляв, що є прихильником президента РФ Володимира Путіна, а також підтримує окупацію Росією Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!