ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В РФ у православній кібершколі "ВоZнесение" вчитимуть кермувати дронами

У станиці Прочноокопська Краснодарського краю (Росія) на базі храму відкрили православну кіберспортивну школу "ВоZнесение": там дітей парафіян навчають пілотувати дрони.

Про це пише Lenta.ru з посиланням на засновника школи, настоятеля храму та представника комісії з фізичної культури та спорту Армавірської єпархії, священника Ігоря Бірюкова.

За його словами, поки що функціонують два класи по шість-вісім осіб у кожному. 

Бірюков зазначив, що в навчанні наголос робиться на пілотуванні дронів як за допомогою технічних симуляторів, так і наживо. 

Ідея навчати дітей парафіян кермуванню дронами належить йому. На думку священника, зараз у єпархіальному житті пріоритетними є не футбол чи баскетбол, а військово-прикладні види спорту.

Ігор Бірюков зазначив, що й сам пройшов спеціальні курси з безпілотних авіаційних систем при Російському університеті спорту і вирішив застосувати ці знання під час створення кібершколи.

Як повідомляв ІМІ, в Україні з'явився освітній цифровий застосунок "Мрія". Він міститиме бібліотеку контенту, який потрібен конкретній дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки.

Liked the article?
Help us be even more cool!