ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні з'явився освітній цифровий застосунок "Мрія"

В Україні з'явився освітній цифровий застосунок "Мрія". Він міститиме бібліотеку контенту, який потрібен конкретній дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки.

Про це президент Володимир Зеленський повідомив у Фейсбуці.

"Застосунок рекомендуватиме те, що необхідно конкретній дитині, базуючись на її освітньому шляху, на її талантах, на тому, що можна окреслити як мрію вже зараз. Неважливо, який вік. Неважливо, яка географія. Головне, щоб дитині вдавалося", – зауважив Зеленський.

За його словами, завдяки застосунку кожна дитина матиме своє портфоліо в освіті, де буде інформація про її досягнення та плани. Інтерфейс "Мрії" буде зручний для того, аби стежити за графіком занять і позашкільних активностей дитини.

У застосунку дитина може мати ID – унікальний цифровий дитячий документ для більшого захисту й можливостей у світі дорослих за аналогією з "Дією".

Батькам "Мрія" допомагатиме знати, чи перебуває їхня дитина в безпеці під час повітряних тривог. Для цього достатньо буде одного натискання в застосунку після того, як учитель завів дітей в укриття.

Застосунок також даватиме змогу батькам отримувати зворотний зв'язок від учителя. Завдяки застосунку вчитель зможе використовувати не лише стандартні матеріали для підготовки уроків, а й спеціальні курси.

До кінця поточного року заплановано розпочати ознайомчий процес із пілотним проєктом "Мрії" у тестових школах.

Liked the article?
Help us be even more cool!