ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Мелітополі люди стоять у черзі, щоб під'єднатися до провайдера "Медіана", – ЗМІ

31.10.2022, 14:30
Фото – ria-m.tv
Фото – ria-m.tv

В окупованому Мелітополі (Запорізька область) люди стоять у черзі, щоб під'єднатися до провайдера "Медіана".

Про це йдеться на сайті "ria-m.tv".

Як зазначає медіа, інтернет-постачальник "Медіана" – найбільш популярний і стабільно працюючий у Мелітополі. Пропри те що російські окупанти захопили підприємство в перші місяці війни, якісне обладнання дозволяє забезпечувати абонентів більш-менш нормальним сигналом.

"В останніх числах місяця біля офісу "Медіани" (назву рашисти міняти не стали), вишиковуються черги охочих підключити та/або сплатити за послуги провайдера.Через те що альтернативи в місті практично не залишилося з місяця на місяць, людей стає більше. Нині в центрі міста можна спостерігати сотні людей, які не хочуть бути відрізаними від світу", – пише ria-m.tv.

Утім, як зазначають журналісти, на підприємстві оголосили, що найближчими днями планують змінювати обладнання. Тож цілком можливо, що дороге сучасне обродження окупанти вивезуть з міста та замінять російським.

Як повідомляв ІМІ, росіяни викрадають вежі мобільного зв’язку з тимчасово окупованих територій Херсонщини та вивозять їх до підконтрольних окупантам районів Донеччини.

Liked the article?
Help us be even more cool!