ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Криму жінку оштрафували на 45 тисяч рублів за лайк в однокласниках

19.06.2023, 18:00
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У Криму окупаційний суд оштрафував жительку Красноперекопського району Криму на 45 тисяч рублів за лайк у соціальній мережі "Однокласники" під постом, який нібито "дискредитує російську армію", повідомляє проєкт Радіо Свобода "Крим.Реалії" з посиланням на пресслужбу підконтрольного РФ Красноперекопського районного суду

"За публічні дії, що дискредитують Збройні сили Російської Федерації, які проводять спеціальну військову операцію, вияви неповаги до прав і свобод інших громадян, а також до вимог суспільної моралі громадянці доведеться нести відповідальність, передбачену ч. 1 ст. 20.3.3 КпАП РФ. У судовому засіданні правопорушник свою провину не визнала, пояснила, що жодної інформації, яка дискредитує характер щодо ЗС РФ, вона не розміщувала на своїй сторінці, а писала "чисту правду", – сказано в повідомленні.

Ім'я та прізвище підсудної не називаються, її публічної позиції в цій справі немає. Про те, що саме було в публікації, у російському суді не уточнили.

Як повідомляв ІМІ, окупаційний Ленінський районний суд Криму оштрафував на 50 тисяч рублів уродженця Волинської області за "дискредитацію російської армії".

За 15 місяців від початку повномасштабного вторгнення окупанти в Криму склали 350 протоколів за дискредитацію російської армії та вияв проукраїнської позиції. Останнім часом кількість переслідувань зросла більш ніж у півтора раза, і темпи засудження кримчан становлять у середньому по одній людині щодня.

Liked the article?
Help us be even more cool!