ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупаційний суд Криму оштрафував уродженця Волинської області за "дискредитацію армії РФ"

16.06.2023, 16:18
Фото - Укрінформ
Фото - Укрінформ

Окупаційний Ленінський районний суд Криму оштрафував на 50 тисяч рублів уродженця Волинської області за дискредитацію російської армії, повідомляє проєкт Радіо Свобода "Крим.Реалії" з посиланням на пресслужба "суду".

"У соціальній мережі "Одноклассники" на своїй сторінці розмістив у публічному доступі відеоматеріали "KATERYNA-Паляниця" (Cover Олег Вінник-Вовчиця), які містять матеріали і текст, спрямовані на дискредитацію Збройних Сил Російської Федерації. Тим самим чоловік скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 20.3.3 КоАП РФ", – йдеться у повідомленні.

Ім'я та прізвище фігуранта цієї справи не називають, його публічні коментарі відсутні. Вирок законної чинності наразі не набув.

Раніше організація "Кримська ідея" повідомляла, що на півострові з лютого до травня 2023 року склали не менше 103 протоколів за "дискредитацію російської армії" (стаття 20.3.3 КоАП РФ).

Як повідомляв ІМІ, за 15 місяців від початку повномасштабного вторгнення окупанти в Криму склали 350 протоколів за дискредитацію російської армії та вияв проукраїнської позиції. Останнім часом кількість переслідувань зросла більш ніж у півтора раза, і темпи засудження кримчан становлять у середньому по одній людині щодня.







Liked the article?
Help us be even more cool!