ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Криму на всіх каналах IPTV запустили звернення Зеленського

В окупованому Криму на всіх каналах IPTV показали звернення Президента України Володимира Зеленського. У РФ заявили про злам низки кримських інтернет-провайдерів.

Місцевий житель розповів Суспільному, що звернення помітили орієнтовно о 21:30 (20:30 за київським часом), а потім був чорний екран.

За даними Радіо Свобода, транслювали звернення Зеленського від 24 жовтня після саміту "Кримської платформи". У ньому президент серед іншого звертався до людей у Криму: "Всі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди. Я це знаю. Україна поверне свою територію, своїх людей".

Так званий радник окупаційного голови Криму Олег Крючков у  Telegram-каналі повідомив, що хакери зламали низку кримських інтернет-провайдерів.

Про це повідомляє Суспільне, Радіо Свобода та радник так званого голови Криму Олег Крючков.

Як повідомляв ІМІ, у лютому 2023 року, напередодні річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну, на пропагандистських російських радіостанціях в окупованому Криму хакери транслювали звернення глави української розвідки Кирила Буданова.

"Громадяни України, до вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території – Донбас, АР Крим і весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися. Усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам – час діяти прийшов. Чекайте. Ми йдемо до вас. Слава Україні", – йшлося в повідомленні по радіо.

Liked the article?
Help us be even more cool!