ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Криму на полігоні загинула пропагандистка "Росії сьогодні"

28.10.2022, 18:45
Фото – Андрей Епихин / ТАСС
Фото – Андрей Епихин / ТАСС

В окупованому Росією Криму загинула голова регіонального підрозділу медіагрупи "Росія сьогодні" в Сімферополі Світлана Бабаєва, повідомляє "Медуза".

Вона загинула на одному з навчально-тренувальних полігонів внаслідок нещасного випадку під час занять військово-спортивною стріляниною. 

"Світла, невгамовна Світлана – професіонал вищої проби з яскравою журналістською біографією. Найтепліша людина, що гостро вболівала за Росію. Рвалася "за стрічку", бажаючи підтримати наших героїв. Шалена куля…" – прокоментував загибель російський пропагандист, Дмитро Кисельов, який є гендиректором "Росії сьогодні".

За даними "Медузи", Світлана Бабаєва у 2004–2006 роках очолювала представництво РІА Новини у Великій Британії, а у 2008–2012-му була шеф-редактором корпункту агентства в США. Також вона працювала заступником головного редактора газети "Московські новини", шеф-редактором журналу "Профіль". У 2013–2016 роках Бабаєва очолювала редакцію "Газети.Ru". Після цього вона працювала в МІА "Росія сьогодні".

Як повідомляв ІМІ, 23 жовтня російський пропагандист Семен Пегов дістав поранення біля села Водяне на Донеччині. Його шпиталізували з пораненням у ногу.

Liked the article?
Help us be even more cool!