ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Офісі президента заявили, що не давали дозволу на знімання російському режисеру Молочнікову

15.03.2023, 10:31
Фото – blitz.plus
Фото – blitz.plus

В Офісі президента заявили, що не мають жодного стосунку до візиту в Україну російського режисера Алєксандра Молочнікова.

Про це йдеться у відповіді пресслужби ОП на запит "Детектора медіа".

"Офіс Президента не має відношення до приїзду в Україну, творчих планів і діяльності пана Молочнікова. Жодних “дозволів на зйомки” Офіс Президента не видавав і не видає", – зазначили в Офісі президента.

Як повідомляв ІМІ, російський режисер Алєксандр Молочніков планує зняти в Україні фільм про дітей Бахмута. У розмові з українським художником-постановником Іваном Левченком Молочніков стверджував, що “майже перші люди” сприяють тому, щоб він приїхав до України.

Молочніков повідомив, що знімання заплановано на 16–18 березня.

ІМІ звернувся по коментар до Офісу Президента України.

З вікіпедії відомо, що Алєксандр Молочніков у 2017 році отримав Почесну грамоту з рук президента РФ Путіна “за заслуги в розвитку вітчизняної культури та мистецтва, багаторічну плідну діяльність”.

Також на сторінці, присвяченій Молочнікову у вікіпедії, написано, що відразу після початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну, 24 лютого 2022 року, Молочніков у своєму інстаграм-акаунті начебто написав пост, у якому “вибачився перед українцями”. Пізніше Молочніков цей пост видалив.

Liked the article?
Help us be even more cool!