ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В одному з готелів на Львівщині транслювали заборонені російські телеканали

08.07.2022, 10:00
Фото – juliannas-thoughts.blogspot.com/
Фото – juliannas-thoughts.blogspot.com/

У селищі Східниця Львівської області в готелі “Вілла Алеся” транслювали заборонені на території України російські телеканали.

Про це повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.  

Один з відвідувачів закладу відпочинку подав скаргу до регулятора, в якій повідомив, що в готелі можна подивитися програми телеканалів “НТВ Мир”, “ТНТ”, “россия 24” і “РТР Планета”.

Представник Нацради у Львівській області з правоохоронцями навідалися в будівлю і промоніторили програми в готельному номері. Серед телеканалів, які могли переглядати відвідувачі, були російські “НТВ Мир”, “ТНТ” та інші, що внесені до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України.

“До відома керівництва закладу було доведено інформацію, що показ російських пропагандистських телеканалів є неприпустимим, бо не лише ображає громадян країни, в якій росія веде жорстоку війну, а й є порушенням вимоги чинного українського законодавства. Після цього ретрансляцію цих програм було негайно вимкнено”, – повідомляє Нацрада.

Liked the article?
Help us be even more cool!