ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі журналістів знову не пускали до міської ради

02.02.2022, 15:46
Фото – скріншот з відео УСІ
Фото – скріншот з відео УСІ

Охоронці Одеської міської ради 2 лютого не пропускали кореспондентів 7 каналу до першого заступника міського голови Одеси Михайла Кучука, у якого щосереди проходить приймальний день для громадян.

Про це представнику ІМІ в Одеській області повідомив спецкореспондент 7 каналу Євген Лисий.

З опублікованого новинним сайтом “УСІ” відео видно, що працівники Муніципальної варти перетнули шлях журналістам та запропонували їм “почекати”. 

Як розповів представнику ІМІ Євген Лисий, знімальна група вирішила перевірити, чи проводить Кучук зустрічі з одеситами, чи ні. 

“Нас не пускали муніципали, перешкоджали журналістській діяльності. Тільки за 15 хвилин нас пропустили. Ще за годину приїхав Кучук, але спілкуватись офіційно в кабінеті відмовився”, – розповів Євген Лисий.   

В Одеській міськраді представнику ІМІ розповіли, що журналістам 7 каналу повідомили про відсутність першого заступника міського голови через робочий виїзд. Після перевірки документів охоронці адмінбудівлі пропустили знімальну групу до кабінету Кучука, де вони продовжили очікувати протягом кількох годин поки співробітники міськради не відчинили двері та не показали їм пусте приміщення.

Раніше 7 телеканал повідомив, що охоронці Одеської міської ради тривалий час не пускали журналістів на засідання земельної комісії міськради. Як повідомили в редакції телеканалу представнику ІМІ в Одеській області, журналісти змогли потрапити на засідання лише тоді, коли охоронці залишили пропускний пункт через бійку між народним депутатом Артемом Дмитруком та учасниками засідання земельної комісії.

Liked the article?
Help us be even more cool!