ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі підпалили авто видавцю журналу "Судноплавство"

26.11.2020, 17:23
Фото – sudohodstvo.org
Фото – sudohodstvo.org

В Одесі в ніч на 26 листопада невідомі підпалили автомобіль журналісту, видавцю журналу “Судноплавство” Олександрові Сиваку. Про це повідомляється на сайті журналу. 

Автомобіль згорів дотла і не підлягає подальшій експлуатації. Підпал стався в гаражному кооперативі, біля будинку видавця. 

Як зазначає видання, Олександр Сивак є членом Національної спілки журналістів України в Одеській області, громадської організації “Народне бюро розслідувань” та Асоціації платників податків України в Одеській області.

Як розповів Олександр Сивак Суспільному, останній рік йому “багато погрожували”, через що він написав до поліції п'ять заяв. 

Сивак пов'язує підпал автівки зі своєю професійною діяльністю.

“Останні погрози були приблизно тиждень тому, і ось сталося... У мене свій журнал “Судноплавство”, в якому ми пишемо про тіньові схеми. Я також писав заяви до ДБР на впливових держслужбовців, від яких мені надходили погрози”, – пояснив він.

Водночас він додав, що на 26 листопада було призначено судове засідання і хтось “дуже не хотів, аби воно відбулося”. Однак, з ким саме він судиться, Олександр не зазначив.

Як повідомляється на сайті Нацполіції в Одеській області, інцидент стався близько першої години ночі 26 листопада. 

Автомобіль Volkswagen Touareg спалахнув на стоянці на вулиці Армійська. Внаслідок події ніхто не постраждав. Попередньо встановлено, що причиною займання є підпал.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 2 ст. 194 (“Умисне знищення або пошкодження майна”) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!