ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі охоронці обмежували роботу кореспондента ТСН на місці ракетного обстрілу

В Одесі 24 червня невідомі охоронці обмежували роботу спеціального кореспондента ТСН Сергія Осадчука на місці ранкової ракетної атаки. Про це повідомляє регіональний представник ІМІ в Одеській області. 

За словами журналіста, охоронець назвався командиром підрозділу, що охороняє територію.

“Він сказав, що в нього наказ, щоб ми відійшли на безпечну відстань, бо нам може загрожувати небезпека. Хоча, коли ми приїхали, представник патрульної поліції провів нас на те місце і попросив ближче не підходити. Двоє цих так званих охоронців почали втручатись у той момент, коли ми записували свідчення очевидців (працівників складу). Ми посварилися з ними, і він сказав, що вони працюють на громадських засадах на відміну від нас, які отримують гроші. Я сказав, ну якщо ви доброволець, то чому ви не на передовій. Він запропонував нам разом туди поїхати”, розповів Сергій Осадчук. 

За деякий час ці охоронці пішли до іншої локації і вже не підходили до знімальної групи ТСН.

Місцеві журналісти отримали дозвіл на роботу на цьому цивільному об'єкті від військових з дотриманням усіх заходів безпеки.

Згодом одеські медійники змогли ідентифікувати належність охоронців до Громадського формування з охорони громадського порядку “АЛМАЗ”, що, за даними Опендатабота, було зареєстровано в червні 2022 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!