ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Очакові журналістка впала в рів і зламала ногу

21.11.2019, 12:00
Фото – НікВесті
Фото – НікВесті

Журналістка ТРК “Україна” Анжела Слободян зламала ногу, впавши в рів біля прохідної військового порту в Очакові (Миколаївська область). Про це повідомив журналіст видання "НікВесті" Олег Деренюга, інформує "НікВесті".

Інцидент стався ввечері 20 листопада під час очікування приїзду Президента України Володимира Зеленського.  

“Загалом біда. Журналісти третю годину чекають біля прохідної військового порту в Очакові. Президент затримується. Всередину не пускають, кажуть, “підготовчі заходи”. Територія, м'яко кажучи, не пристосована до перебування тут такої групи людей. Навколо ями, обкопані ділянки, суцільна темінь”, – написав Олег Деренюга на своїй сторінці в телеграмі.

За його словами, після того, як поїхала пересувна ТБ-станція каналу “1+1”, світла в місці очікування не залишилося зовсім. Унаслідок у яму впала журналістка ТРК “Україна” Анжела Слободян і зламала ногу. 

Фото: telegram.dereniuha

Як повідомляє РБК-Україна, з місця події Анжелу Слободян забрали медики і госпіталізували. У неї діагностовано відкритий перелом ноги.

Потерпілу було доправлено до Херсона, де їй надали першу допомогу, повідомили "Новому времени" в Офісі Президента. Крім цього, як зазначили в ОП, там були прожектори, однак постраждала була за територією частини.

Нагадаємо, 20 листопада кораблі ВМС України, захоплені РФ в листопаді 2018 року в районі Керченської протоки, почали прибувати до Очакова Миколаївської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!