ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Міноборони кажуть, що через пост Казанського українська сторона понесла втрати

30.04.2022, 12:24
Фото - SPRAVDI
Фото - SPRAVDI

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр закликала громадян не повідомляти про звільнені населені пункти, допоки про це офіційно не повідомить Генштаб ЗСУ чи Міністерство оборони, тому що ворог після публікацій починає знову атакувати звільненні території.

Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці після того, як інформацію про звільнення села Руська Лозова Харківської області 29 квітня першим поширив журналіст та блогер Денис Казанський.

За її словами, він в цьому ж пості оприлюднив ще дві речі, які не треба було публічно писати. А у вечері у звільненому селі почалося загострення.

“Вчора знов відбувся показовий випадок шкідливої для оборони публічності. Відомий блогер вдень оприлюднив інформацію про звільнення села Руська Лозова на Харківщині. І в цьому ж пості оприлюднив ще дві речі, які не треба було публічно писати. Інформація миттєво набула масштабного розголосу, на нас просто посипались запити і нам довелось її підтверджувати. А вже ввечері там почалось загострення. Ворог активізувався”, - написала вона. 

За даними Маляр, станом на вечір 29 квітня було вже 12 поранених та один загиблий.

“Ось така ціна посту і лайків)”, - написала вона. 

Вона наголосила, що право публічно поширювати відповідну інформацію належить Генштабу та Міноборони.

“Так, цю інформацію вам можуть надавати знайомі військові прямо з передової, але право її публічно поширювати належить Генштабу та Міноборони. Бо ця інформація є частиною військової операції. Не треба все, що ви знаєте, писати в соцмережах”, - написала Маляр.

Liked the article?
Help us be even more cool!