ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У мережу потрапило відео з лайкою ведучої "Сніданку з 1+1". Вона та команда вже вибачилися

У трансляцію на ютуб-каналі проєкту “Сніданку з 1+1” потрапило відео з нецензурною лексикою ведучої Людмили Барбір в ранковому ефірі. Проте ведуча та команда проєкту вже вибачилися. Що саме сказала ведуча, можна подивитися внизу на відео. 

“Всі ми сьогодні зранку трошки Люда”, – так описали в редакції інцидент, який відбувся 15 лютого в ефірі та нагадали про зіпсований ранок масованим ракетним обстрілом росіян.

У редакції пояснили, що це відбулося не під час прямого ефіру, а після завершення програми, під час підготовки до запису відеоролика. Через технічну помилку це відео потрапило в мережу на ютуб-канал проєкту, а телеефір на цей момент уже не транслювався.

Ведуча 1+1 Людмила Барбір. Фото з інстаграм-сторінки "Сніданку з 1+1"

“Зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок (15 лютого. – Ред.), коли Росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки. Перепрошую за це. Але водночас закликаю вас бути відкритими, виплескувати свої емоції, коли болить. Зараз ми всі травмовані, всім страшно, тож не залишайтеся зі своїми страхами наодинці. Люблю вас і ціную”, – прокоментувала Людмила Барбір.

Водночас у проєкті “Сніданок з 1+1” закликали ставитися до ситуації з гумором.

“Хочемо нагадати, що всі ми – люди, які теж іноді можуть дозволити собі емоційні висловлювання. Закликаємо вас поставитися до цієї ситуації з гумором та розумінням”, – прокоментувала редакція.

Відео – телеграм-канал "Культурна Прачечна"

Liked the article?
Help us be even more cool!