ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Іспанії в ефір журналіста потрапила оголена колега

30.04.2020, 12:35
Фото – скриншот з відео Marca
Фото – скриншот з відео Marca

У прямий ефір відомого в Іспанії журналіста Альфонса Мерлоса потрапила оголена жінка. Інцидент стався під час прямого ввімкнення на ютуб-каналі телеканалу Estado de Alarma, яке він робив з дому, повідомляє Daily News.

Жінку ідентифікували як журналістку Алексію Рівас, написала іспанська газета La Vanguardia.

Мерлоса почали звинувачувати в тому, що він обманював свою дівчину Марту Лопес, але журналіст наполягав, що вони вже не були парою.

Після того як відео стало вірусним, Марта Лопес сказала, що епізод був "ганебним". "Це дуже неприємна ситуація, – сказала вона La Vanguardia.  – Я точно знаю, хто він".

Як повідомляє Metro, Альфонс Мерлос 27 квітня публічно попросив вибачення в телевізійному шоу "El programa de Ana Rosa", де він працює автором. Журналіст вибачився перед Мартою Лопес, зазначивши, що вони розійшлися до того, як Алексія Рівас потрапила в ефір.

"Якщо ви вважаєте, що моя поведінка була неправильною, мені не складно вибачитися, хоча я не ставив за мету комусь нашкодити", – сказав він.

Алексія Рівас також наполягає на тому, що журналіст був одинаком на момент початку їхніх стосунків. "Він сказав мені, що в нього нікого немає. Ми зустрічалися три тижні", – сказала Рівас.

Водночас Марта Лопес зазначила, що на момент інциденту вони з журналістом ще були парою.

Як повідомляв ІМІ, в США кореспондент телерадіокомпанії ABC Вілл Ріву, працюючи з дому, вийшов в ефір програми "Доброго ранку, Америко" без штанів, що помітили глядачі.

Liked the article?
Help us be even more cool!