ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У США журналіст вийшов в ефір без штанів

29.04.2020, 17:00
Фото – foxnews.com
Фото – foxnews.com

Кореспондент американської телерадіокомпанії ABC Вілл Ріву, працюючи з дому, вийшов в ефір програми "Доброго ранку, Америко" без штанів, повідомляє Fox News.

Ріву під час увімкнення розповідав, як аптеки використовують безпілотники для доставлення ліків під час епідемії коронавірусу. В ефірі він з’явився, сидячи в піджаку та сорочці, але без штанів. 

Як пише видання, пандемія коронавірусу змінила спосіб виробництва контенту, оскільки всі, починаючи від ньюзрумів до знаменитостей, змушені працювати вдома.

Редактор видання Mediaite Джо Депаоло пояснив, що нижня частина гардероба телевізійників часто не настільки професійна, як верхня. 

Вілл Ріву пізніше, коментуючи ситуацію, запевняв, що то були шорти.

"Намагаючись бути ефективним, я занадто рано підготувався до тренування, яке мало бути після ефіру. Але кут камери, а також коментарі від друзів та кількох сотень незнайомих людей у соціальних мережах змусили мене переосмислити свій ранковий розпорядок дня. Будь-які поради щодо елегантності від цих людей, які під час робочих відеодзвінків удома носили пояс, штани та черевики, дуже вітаються. Тепер повертаюся до роботи. Штани вже вдягнув", – написав Рів, коментуючи свою появу без штанів.

Liked the article?
Help us be even more cool!