ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Херсонській ОДА відмовлялися розглядати генплан у присутності журналістів

22.12.2017, 16:59
Фото - скриншот з відео "Херсон плюс"

У Херсоні 21 грудня начальник управління містобудування та архітектури Херсонської обласної держадміністрації Григорій Ходін відмовлявся у присутності журналістів телеканалу “Херсон плюс” проводити засідання управління. Про це ІМІ повідомив директор телеканалу Володимир Косюк.

За його словами, Ходін перешкоджав журналістці Анастасії Юрченко та оператору Максиму Прудкуну та вів себе по-хамськи щодо них.

Як йдеться у сюжеті телеканалу, на засіданні управління розглядалося питання генерального плану села Хорлів, який ніяк не можуть затвердити.

Натомість, як видно на відео каналу, Григорій Ходін радив журналістам залишити залу засідань і звертатися до прес-служби ОДА.

“Виходьте у коридор. Де таке було, щоб можна було приходити, куди хочу і влаштовувати, що хочу…  У нас є відділ зв’язків з громадськістю, ви звертайтесь туди. Вони вам дають дозвіл на присутність на заходах”, - зазначав Ходін, звертаючись до журналістів.

У підсумку засідання управління, на якому головував Ходін, провели лише тоді, коли знімальна група залишила залу засідання, повідомив директор каналу.

Засідання потім провели. Закрилися на замок. Не починали засідання поки була знімальна група”, - сказав Косюк.

Також директор каналу повідомив, що вони звернулися до начальниці Управління преси та інформації ХОДА Ольги Савенко, але це не допомогло бути присутнім журналістам на заході.

“Останнє, що вона сказала, мовляв, вони посилаються, що в них робоча нарада й вона не може їх примусити пустити нас на цей захід”, - сказав Косюк.

У вівторок, 26 грудня, представники каналу збираються провести прес-конференцію з цього приводу, планують запросити представників поліції і там написати заяву з приводу перешкоджання.

Liked the article?
Help us be even more cool!