ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Нагірному Карабаху на міні підірвалось авто з журналістами

04.06.2021, 14:51

Троє людей загинули через підрив автомобіля на міні поблизу села Сусузлуг у Нагірному Карабаху. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на азербайджанське інформагентство Day.az.

4 червня близько 11-ї години ранку автомобіль зі співробітниками телевізійних каналів і новинних агентств, відряджених до Кельбаджарського району Республіки Азербайджан "для виконання службових обов'язків", підірвався на протитанковій міні поблизу села Сусузлуг.

Унаслідок інциденту загинули три людини – оператор телеканалу Az TV Сірадж Абішов, співробітник інформаційного агентства АЗЕРТАДЖ Магеррам Ібрагімов та представник місцевої влади Кельбаджарського району в адміністративно-територіальному округу села Сусузлуг Аріф Алієв. Ще чотири людини дістали поранення різного ступеня тяжкості й були госпіталізовані.

За фактом інциденту у Військовій прокуратурі Азербайджану порушили кримінальну справу за ст. 100.2 (планування, підготовка, розв'язання або ведення агресивної війни), 116.0.6 (порушення міжнародно-правових норм під час збройного конфлікту) КК Азербайджану.

Liked the article?
Help us be even more cool!