ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Усі канали Ахметова почали транслювати загальнонаціональний телемарафон

12.07.2022, 09:45
Фото – nakipelo.ua
Фото – nakipelo.ua

Усі канали Медіа Групи Україна (МГУ) з 12 липня почали транслювати загальнонаціональний марафон, повідомляє Ліга

Йдеться не тільки про канали “Україна” і “Україна 24”, але й про нішеві – НЛО TV, “Індиго TV” і навіть “Футбол 1/2/3”.

Сайт segodnya.ua, який працював із 2007 року, перестав оновлюватися. Останній матеріал на ньому – про вихід Ріната Ахметова з медіабізнесу.

Так само немає оновлень на сайтах телеканалу “Україна 24” (u24.ua) та інших інформаційних майданчиках МГУ.

Як повідомляв ІМІ, 11 липня власник інвестиційної компанії SCM Рінат Ахметов заявив, що компанія виходить з медійного бізнесу та припиняє діяльність онлайн-медіа Медіа Групи Україна. А Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів і від ліцензій друкованих медіа в Україні. Причиною Ахметов назвав набрання чинності закону про олігархів і неможливість на ринкових умовах продати бізнес за шість місяців, які дає закон.

29 червня 2022 року Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 червня про створення реєстру олігархів.

Медіахолдинг “Медіа Група Україна” об’єднує національний телеканал “Україна”, загальнонаціональний інформаційний телеканал “Україна 24”, молодіжний телеканал НЛО TV, телеканал Індиго TV, тематичні канали “Футбол 1/2/3”, кросплатформний проєкт Vogue.UA та Новинну Групу Україна, до якої входять мультимедійна платформа “Сьогодні” – теленовини “Сьогодні”, сайт segodnya.ua.

Liked the article?
Help us be even more cool!