ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

УП збирає інформацію щодо еліти рф, яка втікає до ОАЕ

23.03.2022, 11:28

Журналісти "Української правди" звернулися до українців та читачів, які перебувають у Дубаї, з проханням надсилати інформацію про російську еліту, яка масово тікає з рф.

"Російська еліта є важливим важелем впливу на Володимира Путіна. За інформацією наших джерел, за інформацією української розвідки та за даними з відкритих джерел, представники російської еліти наразі продовжують вивозити родини та майно до Дубая. Експерти відзначають значний стрибок на ринку нерухомості емірату. З початку війни трафік приватних літаків, чартерів та пасажирських перевезень виріс у декілька разів. До Дубая регулярно літає Дмитро Медведєв, Роман Абрамович, Рамзан Кадиров та інші – як представники, так і стовпи путінського режиму. 

Ми звертаємося до всіх, хто мешкає, перебуває або подорожує до Дубая, з проханням надавати інформацію нашій редакції: про літаки, яхти, вілли, апартаменти, місця перебування представників російської еліти, чиновників, їх родин, а також надсилати фотографії та відео з ними.

Якщо ви мешкаєте по сусідству, бачите їх в аеропорту або просто гуляєте поряд на набережній, пам'ятайте, що ви можете допомогти покласти край військовій агресії Російської Федерації. 

Інформацію надсилайте на [email protected]

Все буде Україна!"

Liked the article?
Help us be even more cool!