ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Умєров запевнив, що кадрові зміни в Міноборони перезавантажать відомство

Фото – фейсбук Рустема Умєрова
Фото – фейсбук Рустема Умєрова

Міністр оборони Рустем Умєров переконаний, що кадрові зміни в міністерстві перезавантажать відомство і насамперед якісні зміни відчують військові.

Про це він написав у фейсбуці, прокоментувавши призначення трьох своїх заступників.

“Головний пріоритет для нових членів команди – наші воїни, їхнє життя, здоров’я та гідність. Наше найважливіше завдання – забезпечити повагу до гідності воїнів у всіх взаємодіях з державою”, – написав міністр. 

Він представив своїх заступників та розповів, хто за який напрям відповідатиме. Так, Юрій Джигир – заступник міністра оборони з питань фінансів. За словами міністра, той останні три роки консультує Світовий банк з питань фінансових частин реформ, пов’язаних з охороною здоров’я. У 2018–2020 роках працював заступником міністра фінансів України. У нього понад 20 років економічного досвіду в підтримці реформ, соціальній політиці та фіскальній децентралізації в Україні, Східних Балканах, Центральній Азії. 

Інша заступниця – Наталія Калмикова опікуватиметься питаннями соціального розвитку. З лютого 2022 вона була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді “Повернись живим”, зазначив Умєров.

Керівницю проєкту “Армія дронів” Катерину Черногоренко призначено заступницею з питань цифрового розвитку. Із 2018 року вона є проєктною координаторкою електронних послуг “єМалятко”, “Електронний лікарняний” та запровадження COVID-сертифікатів у “Дії”.

Як повідомляв ІМІ, Кабінет Міністрів призначив міністру оборони України Рустему Умєрову трьох заступників 27 вересня.

18 вересня Кабінет Міністрів звільнив усіх заступників міністра оборони та державного секретаря міністерства. 

6 вересня 2023 року Верховна Рада призначила міністром оборони України Рустема Умєрова.

Liked the article?
Help us be even more cool!