ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укрзалізниця запустила сайт для працевлаштування ветеранів та ветеранок у компанію

Укрзалізниця запустила сайт з інформацією про працевлаштування ветеранів та ветеранок у компанію після завершення служби.

Про це повідомила пресслужба компанії.

На новоствореному ресурсі є інформація про:

  • ветеранську політику компанії;
  • покроковий шлях повернення ветеранів до роботи;
  • програми підтримки;
  • корисні ресурси для лікування та реабілітації.

У компанії зазначили, що на сьогодні 10 579 працівників Укрзалізниці воюють у лавах Збройних сил України, а 1 441 повернувся до роботи в компанії. Водночас 570 працівників компанії загинули під час виконання військового обов’язку.

Ілюстрація згенерована за допомогою ChatGPT

Голова правління Укрзалізниці Євген Лященко зазначив, що їхні співробітники захищають Україну в складі ЗСУ з 2014 року. А з 2022 року понад 13 тисяч працівників компанії долучилися до війська. 

“Ми гордимося їхньою мужністю та стійкістю і високо цінуємо їхній військовий досвід, почуття справедливості, лідерські якості та здатність досягати результатів у команді. Вони – герої, і ми з нетерпінням чекаємо їхнього повернення до Укрзалізниці. Прагнемо зробити все можливе, щоб вони відчували себе комфортно та захищено: створюємо безбар'єрне середовище, де їх поважають і розуміють, відкриваємо нові можливості для їхнього професійного зростання”, – сказав Лященко.

Водночас він наголосив, що стати частиною команди Укрзалізниці може кожен захисник і захисниця. ⠀

У компанії додали, що у ветеранській політиці прописали всі визначення та дії, яких мають дотримуватися HR-спеціалісти під час повернення та прийняття ветеранів на роботу. “Ми супроводжуємо ветеранів на кожному етапі цього процесу, допомагаючи їм освоїтись в робочому середовищі, адаптувати робоче місце і навіть змінити роботу через поранення”, – зазначив Лященко.

Також створено мапу “Шлях ветерана” з покроковими інструкціями основних дій для воїнів-залізничників, починаючи з моменту військової служби й до повернення в цивільне життя.

Охочі стати частиною компанії можуть надсилати запити на адресу [email protected].

Як повідомляв ІМІ, у застосунку “Армія+” відтепер можна виправити дані про військову службу. Водночас генерується номер заявки, щоб далі можна було уточнити статус оновлення даних.

Liked the article?
Help us be even more cool!