ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Укроборонпром спростував фейк про постачання до РФ комплектувальних для авіації

Підприємства АТ "Компанія авіаційного та ракетно-технічного будування", ДП "ХМЗ "ФЕД" і АТ "Київський завод "Радар" із 2014 року не працюють зі вказаною компанією з РФ, а також не мали та не мають контрактів з Linker і "Бакайторг1", йдеться в повідомленні Укроборонпрому в Telegram.

В Укроборонпромі наголосили, що з початку повномасштабного вторгнення підприємства, що входять до складу акціонерного товариства, взагалі не експортували зазначену в матеріалах продукцію.

Зібрані під час відповідної перевірки матеріали передали правоохоронним органам для подальшого розслідування.

В Укроборонпромі нагадали про численні фейки, які поширює російська пропаганда щодо діяльності української оборонної промисловості, та необхідність ретельного фактчекінгу матеріалів. 

Першоджерелом інформації стало російське медіа "Важные истории" з матеріалом "Украина продолжает поставлять России запчасти для самолетов и вертолетов".

Нагадаємо, у вересні 2023 року акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" повідомило про обмеження спілкування із засобами масової інформації після оприлюднення агентством Reuters інформації, яка поставила під загрозу безпеку одного з підприємств концерну.

Liked the article?
Help us be even more cool!