ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українське радіо тепер можна почути в Мадриді та Барселоні

14.02.2023, 10:18

Національне радіо Іспанії почало трансляцію Українського радіо в Мадриді та Барселоні. 

Про це йдеться на сайті Суспільного.

Сигнал Українського радіо буде доступний у цифровому радіомовленні (Digital Audio Broadcasting – DAB). Приймати сигнал можна в Мадриді та Барселоні безкоштовно та без необхідності під'єднання до інтернету. Досить мати домашній DAB-приймач, який можна придбати в супермаркетах або в інтернет-магазинах, і просканувати всі DAB-станції.

"З початком великої війни Українське радіо доклало максимум зусиль, аби надавати оперативну інформацію слухачам не лише в Україні, але і за кордоном. Багато європейських мовників зацікавилися нашими програмами, вирішили підтримати Україну і ретранслюють сигнал УР. Цифрове ефірне мовлення в Мадриді та Барселоні – чудова нагода зробити зручним доступ до улюбленого радіо українцям в Іспанії", – зазначив виконавчий продюсер Українського радіо Юрій Табаченко.

Як повідомляв ІМІ, Суспільне та Українське радіо запустили подкаст "Вільні". Це історії людей, які гуртуються, об’єднуються в ініціативи, створюють громадські організації і благодійні фонди, займаються волонтерством й щоденно роблять свій внесок у майбутню перемогу України. 

Liked the article?
Help us be even more cool!