ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Українська правда" оприлюднила надані СБУ кадри з місця ліквідації Киви

Онлайн-видання “Українська правда” оприлюднило фото та відео з місця ліквідації підозрюваного в державній зраді екснардепа від ОПЗЖ Іллі Киви.

Як зазначає видання, ексклюзивні фото та відео надали джерела в Службі безпеки України.

Співрозмовник УП в спецслужбі розповів, що тіло Киви лежить на снігу, а біля нього видніються плями крові. Окремо на відео видно спостережний пункт, де на екснардепа “очікувало заслужене покарання”. За словами джерела, саме неподалік цього місця Кива часто знімав свої численні антиукраїнські відео.

Фото УП

Також джерело зазначило, що Кива був однією з пріоритетних цілей, його “вели” давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички. Попри серйозну охорону СБУ ліквідувала його під Москвою.

“Це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, якій перейшли на сторону ворога. Памʼятайте – Росія вас не захистить. Як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть – це єдина перспектива, яка чекає ворогів України”, – сказав співрозмовник.

Як повідомляв ІМІ, 6 грудня 2023 року російські ЗМІ заявили, що тіло екснардепа Іллі Киви знайшли в підмосковному селі Супонєво Одинцовського району.

Того ж дня Головне управління розвідки Міноборони підтвердило ліквідацію Іллі Киви.

У жовтні 2022 року Личаківський районний суд міста Львова розпочав заочний судовий розгляд справи колишнього народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви, який обвинувачується в державній зраді, пропаганді війни, зазіханні на територіальну цілісність, закликах до захоплення державної влади та поширенні комуністичної символіки.

10 травня 2022 року Державне бюро розслідувань скерувало до суду обвинувальний акт щодо Киви. Також його було оголошено в міжнародний розшук. У листопаді 2023 року Личаківський районний суд Львова призначив колишньому народному депутату від ОПЗЖ Іллі Киві покарання у вигляді позбавлення волі строком 14 років з конфіскацією майна.

Liked the article?
Help us be even more cool!