ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Україна поінформувала Міжнародний кримінальний суд про переслідування журналістів у Криму

26.02.2021, 13:42
Фото – УНІАН
Фото – УНІАН

Прокуратура Автономної Республіки Крим і міста Севастополя поінформувала Міжнародний кримінальний суд про переслідування журналістів у Криму.

Про це 26 лютого під час телемарафону до Дня спротиву окупації АРК і Севастополя сказав керівник Прокуратури АР Крим Ігор Поночовний, повідомляє Укрінформ.

“Буквально вчора ми скерували спільно з Офісом генерального прокурора та Українською Гельсінською спілкою з прав людини чергове інформаційне повідомлення до Міжнародного кримінального суду про переслідування журналістів у Криму протягом часу окупації”, – поінформував Поночовний.

За його словами, з 1 березня розпочнеться робота над підготовкою нового інформаційного повідомлення – про утиски осіб, які на момент окупації відбували покарання в Криму.

Нагадаємо, 26 лютого Україна відзначає День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Цього дня в Сімферополі відбувся організований Меджлісом кримськотатарського народу масовий мітинг під будинком кримського парламенту проти намірів відірвати Крим від України. Відтоді для України 26 лютого стало символом опору окупації, яка триває вже сім років.

Liked the article?
Help us be even more cool!