ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Українці хочуть прямого спілкування із Зеленським, а не через ЗМІ - заступник глави Офісу президента

29.07.2019, 17:05
Фото - скріншот з відео Офісу президента у фейсбук

Громадяни України хочуть прямого спілкування з президентом Володимиром Зеленським, коли глава держави говорить із ними “безпосередньо в камеру”, а не слухати його на прес-конференціях або в інтерв'ю телеканалам. 

Про це сказав заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

“Люди хочуть слухати його безпосередньо - в камеру, хочуть прямої розмови з президентом. Ми, коли вже заходили в адміністрацію після виборів, планували такий формат, але в режимі постійних оперативних завдань не встигали це реалізувати. Нещодавно зробили знамените вже “інтерв'ю в “Теслі” (президент керував автомобілем і говорив - ред.). І воно спрацювало. Це саме те, що хотіли чути люди”, - сказав він.

Тимошенко пояснив, що наразі не в усіх є “цілісна картинка кроків Зеленського”.

“Є шматочками якась історія - Станиця-Луганська, наприклад, розведення сил, міст, щось іще, а навіщо це все робиться - в результаті незрозуміло. Люди хочуть, щоб президент пояснив їм зрозумілою мовою, тому що їм легше сприймати його звичайну мову, а не прес-конференцію”, - пояснив він.

Як повідомляв ІМІ, 6 червня прессекретарка Президента України Юлія Мендель наголосила, що команда президента прибирає посередника у спілкування з аудиторією.

6 червня медіарух “Медіа за усвідомлений вибір” з нагоди професійного свята, Дня журналіста, звернувся до Президента України Володимира Зеленського з пропозицією першочергових медіареформ.

Liked the article?
Help us be even more cool!