ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Угорські журналісти вимагають доступу до лікарень та центрів COVID

31.03.2021, 15:02
Фото – corona24.news
Фото – corona24.news

Десятки незалежних угорських ЗМІ вимагають від уряду доступу до лікарень і центрів вакцинації проти COVID-19. Про це йдеться у відкритому листі, який був опублікований 31 березня, повідомляє Reuters.

У  листі зазначається, що до лікарень та центрів вакцинації допускають лише державні ЗМІ, але уряд заперечує обмеження для інших журналістів. 

Медіа повідомили, що їм заборонили спілкуватися з медиками. Дзвінки регулярно передаються до міністерства охорони здоров’я.

“Лікарі та медсестри не можуть вільно спілкуватися з громадськістю, а журналістів не допускають до лікарень, тому ми не можемо з'ясувати, що там відбувається”, – йдеться в листі, опублікованому у 28 незалежних газетах, на вебсайтах та в інших виданнях.

В Угорщині останніми тижнями спостерігається найвищий у світі рівень смертності на душу населення, незважаючи на кампанію вакцинації.

Журналісти попросили прем’єра Віктора Орбана дозволити їм працювати в приміщеннях лікарень і центрах вакцинації та дозволити медпрацівникам спілкуватися з ними.

Liked the article?
Help us be even more cool!