ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

UA:Суспільне вирішило поділитися акредитацією на пресмарафон

10.10.2019, 12:00
Фото – фейсбук UA:Суспільне
Фото – фейсбук UA:Суспільне

UA:Суспільне повідомляє, що поступається одним зі своїх місць журналісту Данилу Мокрику, який не отримав акредитації на пресмарафон за участю Президента Володимира Зеленського. Про це повідомляється на сайті Суспільного.

Мовник вітає “безпрецедентний формат” спілкування з пресою, коли Президент відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня, “адже це сприяє відкритості та прозорості влади для суспільства”.

Водночас Суспільний мовник зазначає, що кілька авторитетних журналістів і журналістів-розслідувачів не змогли отримати акредитації на подію у зв’язку з таймінгом.

“Представники Суспільного мовника акредитацію на подію отримали. Попри це команда Суспільного вважає неприпустимим позбавлення акредитації авторитетних журналістів з інших медіа, а тому поступається одним зі своїх місць Данилу Мокрику, колезі із числа неакредитованих журналістів”, – йдеться в повідомленні.

Також мовник звертається до всієї журналістської спільноти із закликом виявити солідарність та за наявності в редакції не єдиної акредитації поступитися місцем колегам із числа неакредитованих журналістів.

Liked the article?
Help us be even more cool!