ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі вимкнули одну з радіостанцій "Українського медіа холдингу"

12.10.2017, 16:00
Фото - "Детектор медіа"

У Запоріжжі вимкнено один з передавачів радіостанції NRJ радіогрупи “Українського медіа холдингу” на частоті 106,2 МГц, у якої завершився строк дії ліцензії. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на користувачів форуму “Ефірне телебачення та радіомовлення в Україні” та джерела в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

Ліцензією на частоту 106,2 МГц у Запоріжжі володіло ПрАТ “Студія “Європозитив”, яке мовить з позивним NRJ. Строк дії ліцензії завершився 26 лютого 2017 року, а 5 жовтня Нацрада відмовила в продовженні її дії. 9 жовтня Нацрада повідомила оператора передавача про необхідність його вимкнення.

Як повідомляв ІМІ, 5 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення звернутись до суду з позовом про анулювання ліцензій на мовлення низці компаній, що входять до групи “Український Медіа Холдинг” (UMH group).

Регулятор розглянув і заяви щодо продовження строку дії ліцензій на мовлення ТОВ “Радіо-авто” (Херсон), ТОВ “ТРК “Форум” (Житомир), ДП “ТРО “Довіра” (Київ), ПрАТ “Студія “Європозитив” (Київ), ТОВ “ТРК “НБМ-Радіо” (Київ), і через порушення та невиконання вимог закону цими ліцензіатами Нацрада відмовила мовникам у продовженні їхніх ліцензій на мовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!