ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі внаслідок російської атаки КАБами пошкоджено квартиру журналіста 5 каналу

У Запоріжжі постраждала квартира журналіста, власного кореспондента 5 каналу Дениса Розенкова внаслідок російської атаки КАБами по місту 1 жовтня. У квартирі вибило вікно і пошкодило балкон.

Про це журналіст повідомив регіональній представниці Інституту масової інформації Наталії Виговській.

За його словами, його будинок розташований неподалік гуртожитку в Космічному мікрорайоні, в який поцілила російська керована авіаційна бомба.

Пошкоджений гуртожиток, куди поцілили росіяни. Цей будинок навпроти будинку журналіста Дениса Розенкова. Фото – Запорізька ОВА

“Били по будинку навпроти. Від вибухової хвилі вилетіло вікно в кімнаті та луснули балконні двері”, – розповів Денис Розенков.

За словами журналіста, коли він почув свист від першої бомби, то встиг вискочити за стінку в коридор. “Після цього почув другий свист, страшенний вибух, через який, власне, вже все полетіло у квартирі. Було страшно”, – розповів журналіст.

На своїй фейсбук-сторінці він розмістив допис із фотографіями пошкодженої кімнати й балкона. “Те, що колись було моїми вікнами, та постраждалий будинок навпроти. Встиг вискочити з кімнати, коли полетіло скло. P.S. Все норм, живий, цілий. Дякую оператору, який довіз плівку та степлер. Позабивав все”, – написав Денис.

Вигляд з будинку Дениса на зруйнований росіянами гуртожиток. Фото – фейсбук журналіста
Вибиті вікна на балконі журналіста. Фото – фейсбук-сторінка Дениса Розенкова

За інформацією офіційного телеграм-каналу Запорізької ОВА, внаслідок ворожої атаки 1 жовтня по Запоріжжю було пошкоджено або зруйновано 69 багатоквартирних та приватних будинків. Одна людина загинула, 32 були поранені. По допомогу звернулися понад 350 людей.

Перша атака КАБами по обласному центру Запорізької області відбулася 23 вересня. Тоді російські війська завдали трьох потужних ударів по центру Запоріжжя близько 23:00. У результаті постраждав не менш ніж 21 містянин.

Як повідомляв ІМІ, у вересні у селищі Ямпіль Сумської області внаслідок російського обстрілу пошкоджені будинки журналістів видання “Ямпіль.INFO” Сергія Одарченка та Ганни Томіної.

У Львові внаслідок російської ракетної атаки 4 вересня поранення отримав чоловік кореспондентки Укрінформу Ольги Громик, а їхню квартиру було зруйновано.

Liked the article?
Help us be even more cool!