ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі невідомий накинувся на журналістів, які знімали сюжет про порушення правил карантину

08.05.2020, 10:43
Фото – скріншот з відео Саме Зараз
Фото – скріншот з відео Саме Зараз

У Запоріжжі 7 травня невідомий чоловік накинувся на знімальні групи центральних телеканалів, які готували сюжет про порушення правил карантину на ринку “Бахчисарай”, повідомляє 061.ua

За інформацією видання, чоловік почав переслідувати журналістів, щойно вони зайшли на територію ринку, і нецензурно їх ображав. Потім почав кидатися на операторів і намагався зірвати маски з журналістів та пошкодити техніку. Через це представники ЗМІ були змушені захищати себе та техніку за допомогою газового балончика.

Як повідомляє представниця ІМІ в Запорізькій області, перешкоджали, зокрема, знімальним групам телеканалів НТН, 112 та ICTV.

За цим фактом слідчий Запорізького відділення поліції відкрив кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України, повідомляється на сайті Національної поліції в Запорізькій області.

"Поліцейські встановили, що на території торговельного майданчика Запорізького району зйомку сюжету щодо дотримання працівниками торгівлі карантинних заходів проводили знімальні групи національних телеканалів. Невідомий чоловік вчинив конфлікт із представниками ЗМІ та заважав операторам проводити відеозйомку", – йдеться в повідомленні.

Поліція проводить усі необхідні слідчі дії для встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та особи, причетної до його скоєння.   

Liked the article?
Help us be even more cool!