ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Ялті вчинили замах на підозрюваного в держзраді екснардепа Царьова

Фото – Слово і Діло
Фото – Слово і Діло

В Ялті в окупованому Росією Криму скоєно замах на підозрюваного в державній зраді колишнього народного депутата від Партії регіонів Олега Царьова, повідомляє російська служба Радіо Свобода.

Інформацію про замах на Царьова підтвердила його родина, написав адміністратор телеграм-каналу Царьова.

“Близько опівночі на території санаторію, де він живе, у нього двічі стріляли. Інформації про злочинця немає, працюють силовики. На момент прибуття карети швидкої допомоги Олег був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан здоров'я наразі немає”, – написав адмін.

Як повідомляв ІМІ, 11 травня 2023 року Служба безпеки України повідомила Олегу Царьову про підозру в державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану.

За даними слідства, Царьов співпрацював з керівництвом міноборони РФ після початку повномасштабного вторгнення та передавав росіянам інформацію про наслідки ворожих повітряних ударів по території України. Як зазначила СБУ, саме він передав окупантам детальні відомості про результати ракетного обстрілу Кременчуцького нафтопереробного заводу.

Олег Царьов – колишній депутат Верховної Ради України від Партії регіонів. Висував свою кандидатуру в президенти України. У 2014 році підтримав угруповання “ДНР” та “ЛНР”. Був призначений на вигадану посаду “голови парламенту Новоросії”, який як чинний орган не відбувся. Залишився жити в Росії.

У травні 2022 року суд Києва засудив його до 12 років позбавлення волі за заклики до насильницької зміни конституційного ладу. 

Після початку широкомасштабного вторгнення Росії Олег Царьов опинився на території України і заявляв про створення “адміністрації” на окупованих територіях.

Про пропагандистську діяльність Царьова ІМІ писав тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!